פופקורן קינמון אני
אם יש לכם מרגרינה, פופקורן מוקפץ, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . נסו פופקורן קינמון, פופקורן לחמניית קינמון, ו פופקורן קינמון חם אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות F (93 מעלות C).
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לשלב סירופ תירס, מרגרינה ומלח.
חום עד 242 עד 248 מעלות F (116 עד 120 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור מוצק אך גמיש.
הסר מהחום ומערבבים בצבעי מאכל, שמן קינמון וסודה לשתייה.
יוצקים פופקורן, זורקים למעיל.
מניחים פופקורן על תבנית אפייה לתוך תנור שחומם מראש.
אופים 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה העליונה שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LVE על ידי ג ' ון אגדה סודה רוזה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![LVE by John Legend Sparkling Rose]()
LVE by John Legend Sparkling Rose
הצבע הוורוד של הנוצץ הצרפתי LVE Rosé מזכיר אפרסק כרם. עם אף פירותי, ערבוב הערות של הדר ופירות אדומים קטנים, הבועות רכות ונעימות. הוא מאוזן היטב עם חושניות ורמזים של דומדמניות אדומות ופומלוס, המשלימים חומציות נחמדה על הגימור.רוצה לטעום את ג 'ון לג' נד עם ג 'ון לג' נד?הצטרף לזמר, כותב שירים, הומניטרי ופילנתרופ, ג 'ון לג' נד, יזם היין הפרנקו-אמריקאי ז 'אן-שארל בואסט, ו Wine.com' s own Gwendolyn Osborn for a virtual tasting of their rosé wines from France.מוכן לטעום עם ג ' ון? צפו בטעימות כאן.אין לך את היינות עדיין? לחץ כאן כדי לקנות את סט הטעימות.