פופקורן קרקר ופקאן
אף פעם אין יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז תנו לפופקורן קרקר ופקאן לנסות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, סוכר חום, פופקורן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חטיפי קרקר ופופקורן טופי, לא לאפות עוגת גבינה דלעת עם קרום קרקר פקאן גרהם קלוי, ו פופקורן פקאן פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 3 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה.
תערובת מורחת על מחבת ג ' לי רול מרופדת בנייר כסף ומצופה בתרסיס בישול.
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס, וחמאה בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. לכסות ולבשל 1 דקה. לחשוף ולבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 290 (כ 5 דקות).
לטפטף את תערובת הסוכר החום על תערובת פופקורן; לזרוק למעיל.
אופים ב 325 במשך 30 דקות, ערבוב פעם אחת. מגניב לחלוטין על מתלה חוט במחבת, ולפרוץ לחתיכות גדולות.
הערה: לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.