פוקצ'ה לבנדר וזית
פוקצ'ה לבנדר וזית יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו שחיפשתם. תמורת 22 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. הוא עובד היטב כלחם ים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים חמימים, זיתים יווניים, פרחי לבנדר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פוקצ'ה זית רוזמרין, פוקצ'ה זית רוזמרין, ופוקצ'ה לימון וזית מאייר.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ב-1/2 כוס מים חמימים. מערבבים פנימה את הדבש; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 4 כפות שמן, מלח ושאר המים החמים.
מוסיפים 2 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה גדולה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים. מכסים ונותנים לנוח 10 דקות. עצבו כל חלק ל-9 אינץ'. מעגל.
מניחים על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
בעזרת קצה ידית כף עץ, צור כמה 1/4 אינץ'. חריצים בכל כיכר.
מערבבים את הזיתים, הלבנדר, השום והשמן הנותר; להבריש מעל כיכרות.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפוקצ'ה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Viva Diva Moscato Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק עולים לראש.