קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua
פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם פסחא איטלקי - Pane di Pasqua , לחם פסחא איטלקי- Pane di pasqua ולחם פסחא איטלקי (Pane di Pasqua) .

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את השמרים, המים החמים ו-1 כף סוכר ומניחים בצד למשך 10 דקות, עד שהתערובת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והמלח ויוצרים גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את תערובת השמרים והביצים הטרופות ומערבבים בכף עץ תוך שילוב המרכיבים בהדרגה ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך כדי לעזור לאיחוד הבצק, ולשים בידיים מקומחות כשהבצק הופך נוקשה מדי. ללוש 10 דקות על משטח מקומח, או 10 דקות בקערת המיקסר, בעזרת וו הבצק. כשהבצק חלק ואלסטי יוצרים ממנו כדור ומניחים בקערה משומנת, הופכים לשמן את כל הצדדים. מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות. מנקבים ומניחים לתפיחה, מכוסה, פעם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מחוררים את הבצק, ובעזרת ידיים נקיות ומשומנות, לוחצים על הבצק כך שיתאים לתבנית של 11 על 15 אינץ' על עובי 1 אינץ'. גומלים את הבצק במספר נקודות בעזרת פרקי האצבעות, מכסים ומניחים לתפיחה של 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
לאחר 15 דקות, מקציפים את יתרת הביצה, החלמון, יתרת הסוכר וקורט מלח ומברישים את התערובת על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד להזהבה בהיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים חם, חתוך לקוביות.