קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua
פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם פסחא איטלקי - Pane di Pasqua , לחם פסחא איטלקי- Pane di pasqua ולחם פסחא איטלקי (Pane di Pasqua) .

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את השמרים, המים החמים ו-1 כף סוכר ומניחים בצד למשך 10 דקות, עד שהתערובת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח והמלח ויוצרים גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת השמרים והביצים הטרופות ומערבבים בכף עץ תוך שילוב המרכיבים בהדרגה ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך כדי לעזור לאיחוד הבצק, ולשים בידיים מקומחות כשהבצק הופך נוקשה מדי. ללוש 10 דקות על משטח מקומח, או 10 דקות בקערת המיקסר, בעזרת וו הבצק. כשהבצק חלק ואלסטי יוצרים ממנו כדור ומניחים בקערה משומנת, הופכים לשמן את כל הצדדים. מכסים במגבת לחה ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות. מנקבים ומניחים לתפיחה, מכוסה, פעם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מחוררים את הבצק, ובעזרת ידיים נקיות ומשומנות, לוחצים על הבצק כך שיתאים לתבנית של 11 על 15 אינץ' על עובי 1 אינץ'. גומלים את הבצק במספר נקודות בעזרת פרקי האצבעות, מכסים ומניחים לתפיחה של 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לאחר 15 דקות, מקציפים את יתרת הביצה, החלמון, יתרת הסוכר וקורט מלח ומברישים את התערובת על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד להזהבה בהיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם, חתוך לקוביות.