פוקצ'ה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פוקצ'ות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 918 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 79 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מיונז, עגבניות מיובשות, בצק פוקצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איך מכינים לחם פוקצ'ה ופוקצ' ה שום רוזמרין, לחם פוקצ'ה בזיליקום, איך מכינים לחם פוקצ' ה בזיליקום, ו פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות פ שמן 1 (11 על ידי 17 אינץ') גיליון אפייה.
יוצקים 1/4 כוס שמן זית בקערת ערבוב.
מניחים את הבצק בקערה ומשפשפים בשמן זית.
תנו לבצק להגיע לטמפרטורת החדר. הבצק ישתחרר ויתפח מעט בקערה. על משטח עבודה מקומח קלות ללוש את הבצק קלות עד לקבלת תערובת חלקה.
מרדדים את הבצק לצורה מלבנית, בערך 12 על 10 אינץ'.
מברישים עודפי קמח ומעבירים לתבנית האפייה המשומנת.
מברישים בשמן זית ומניחים לתפוח כ -15 עד 20 דקות. לחץ את אצבעותיך לבצק ליצירת חריצים מרווחים באופן שווה, מברישים בשמן הזית שנותר ומפזרים מלח אפור.
אופים כ -15 עד 20 דקות, הלחם צריך להיות שחום ופריך בתחתית.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת חדר חמה.
בינתיים שלבו בבלנדר את העגבניות המיובשות, חומץ השרי ושמן הזית. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וטועמים למלח ופלפל.
פורסים את הסדין של פוקצ ' ה במחצית כאילו אתה עושה 1 כריך ענק.
מורחים את החלק העליון של הלחם עם המיונז והתחתית עם רוטב העגבניות המיובשות.
הניחו שכבה של כל בשר פרוס ולאחר מכן שכבה של פרובולון, ואחריו שכבת עגבניות. מתבלים עגבניות במלח ופלפל, מעליהם את הארוגולה ומניחים מעל את המחצית העליונה של הפוקצ ' ה. שלך 1 כריך ענק יכול עכשיו להיות פרוס לתוך כריכים בודדים או לנשוך בגודל ריבועים.