קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

פוקצ'ה בצל

פוקצ'ה בצל
בצל פוקצ'ה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. רק מעטים באמת אהבו את הלחם הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמרים, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פוקצ'ה בצל, פוקצ'ה בצל אדום, ו פוקצ'ה בצל.

הוראות

1
דק קוצצים 1 בצל. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 3 כף. שמן זית, בצל קצוץ, שום, ו 1/2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך, על 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד, להמיס שמרים 1 כוס מים חמים (90 עד 105).
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
4
לצרף וו בצק, עם מיקסר על נמוך, להוסיף חלב, 1 כף. מלח, סוכר, ותערובת בצל לשמרים. עבודה בקמח, 1 כוס בכל פעם, עד שיש לך בצק חלק וגמיש, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים בצק לקערה גדולה ומשומנת. לכסות עם מגבת נקייה או לעטוף פלסטיק ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות. אגרוף למטה, לכסות, ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת שוב, על 1 שעה. שמן תבנית אפייה גדולה (באופן אידיאלי 12 ב. ב-16.). אגרוף למטה בצק שוב, להעביר אותו לתבנית אפייה, ולהשתמש בידיים שלך כדי להפיץ בעדינות לדחוף אותו לתוך שכבה אפילו. לכסות ולתת לשבת עד רך ונפוח, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, חצוי דק לחתוך הנותרים 2 בצל. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף הנותרים 2 כפות. שמן זית, בצל, ו 1/2 כפית. מלח. מבשלים, ערבוב, עד בצל רך ומתחיל להפוך שקוף, על 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים תנור ל 45
8
באמצעות האצבעות שלך, לתקוע חורים ישר לתוך הבצק עלה.
מרכיבים שתצטרך
9
מורחים תערובת בצל מבושלת באופן שווה מעל ומפזרים עם נשאר 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים עד הזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.