פוקצ'ה בצל
בצל פוקצ'ה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. רק מעטים באמת אהבו את הלחם הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמרים, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פוקצ'ה בצל, פוקצ'ה בצל אדום, ו פוקצ'ה בצל.
הוראות
דק קוצצים 1 בצל. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 3 כף. שמן זית, בצל קצוץ, שום, ו 1/2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך, על 3 דקות. תניח בצד.
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד, להמיס שמרים 1 כוס מים חמים (90 עד 105).
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
לצרף וו בצק, עם מיקסר על נמוך, להוסיף חלב, 1 כף. מלח, סוכר, ותערובת בצל לשמרים. עבודה בקמח, 1 כוס בכל פעם, עד שיש לך בצק חלק וגמיש, על 3 דקות.
מעבירים בצק לקערה גדולה ומשומנת. לכסות עם מגבת נקייה או לעטוף פלסטיק ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/2 שעות. אגרוף למטה, לכסות, ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת שוב, על 1 שעה. שמן תבנית אפייה גדולה (באופן אידיאלי 12 ב. ב-16.). אגרוף למטה בצק שוב, להעביר אותו לתבנית אפייה, ולהשתמש בידיים שלך כדי להפיץ בעדינות לדחוף אותו לתוך שכבה אפילו. לכסות ולתת לשבת עד רך ונפוח, על 45 דקות.
בינתיים, חצוי דק לחתוך הנותרים 2 בצל. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף הנותרים 2 כפות. שמן זית, בצל, ו 1/2 כפית. מלח. מבשלים, ערבוב, עד בצל רך ומתחיל להפוך שקוף, על 3 דקות. תניח בצד.
באמצעות האצבעות שלך, לתקוע חורים ישר לתוך הבצק עלה.
מורחים תערובת בצל מבושלת באופן שווה מעל ומפזרים עם נשאר 1/2 כפית. מלח.
אופים עד הזהב, 30 עד 35 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.