קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

פוקצ'ה בצל אדום

פוקצ'ה בצל אדום
פוקצ'ה בצל אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל לחם שמגיש 12. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה די טוב. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, פוקצ'ה בצל, ו פוקצ'ה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הספוג, לפזר שמרים ודבש במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים קמח לכל מטרה לתוך תערובת שמרים. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי להכין את הבצק, מערבבים תערובת שמרים עם כפית; לתת לעמוד 30 דקות או עד שהוא מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים תערובת שמרים, קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, 1 כף שמן, ו 2 כפיות מלח ים בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית במשך 15 דקות או עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל (הבצק יהיה רטוב).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מורחים 1 כפית שמן באופן שווה על החלק התחתון של 15 x 10 אינץ מחבת רול ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים בצק למחבת; בואו לעמוד 5 דקות. לחץ בעדינות על הבצק כדי למלא מחבת; תן לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בעוד הבצק עולה, להכין ציפוי על ידי חימום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים בצל ורוזמרין ומבשלים 15 דקות או עד להשחמה. מסדרים בצל מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מפזרים 1/4 מלח ים כפית ופלפל אדום כתוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
10
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)