פוקצ'ה בצל אדום
פוקצ'ה בצל אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל לחם שמגיש 12. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה די טוב. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, פוקצ'ה בצל, ו פוקצ'ה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הספוג, לפזר שמרים ודבש במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים קמח לכל מטרה לתוך תערובת שמרים. כיסוי וצינה לילה.
כדי להכין את הבצק, מערבבים תערובת שמרים עם כפית; לתת לעמוד 30 דקות או עד שהוא מתחיל לבעבע.
מערבבים תערובת שמרים, קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, 1 כף שמן, ו 2 כפיות מלח ים בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית במשך 15 דקות או עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל (הבצק יהיה רטוב).
מורחים 1 כפית שמן באופן שווה על החלק התחתון של 15 x 10 אינץ מחבת רול ג ' לי.
יוצקים בצק למחבת; בואו לעמוד 5 דקות. לחץ בעדינות על הבצק כדי למלא מחבת; תן לעמוד 30 דקות.
בעוד הבצק עולה, להכין ציפוי על ידי חימום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ורוזמרין ומבשלים 15 דקות או עד להשחמה. מסדרים בצל מעל הבצק.
מפזרים 1/4 מלח ים כפית ופלפל אדום כתוש.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות.