קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

פוקצ'ה בצל אדום

פוקצ'ה בצל אדום
פוקצ'ה בצל אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל לחם שמגיש 12. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה די טוב. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, פוקצ'ה בצל, ו פוקצ'ה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הספוג, לפזר שמרים ודבש במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים קמח לכל מטרה לתוך תערובת שמרים. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
כדי להכין את הבצק, מערבבים תערובת שמרים עם כפית; לתת לעמוד 30 דקות או עד שהוא מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
3
מערבבים תערובת שמרים, קמח לחם, קמח מחיטה מלאה, 1 כף שמן, ו 2 כפיות מלח ים בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית במשך 15 דקות או עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל (הבצק יהיה רטוב).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
מורחים 1 כפית שמן באופן שווה על החלק התחתון של 15 x 10 אינץ מחבת רול ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
יוצקים בצק למחבת; בואו לעמוד 5 דקות. לחץ בעדינות על הבצק כדי למלא מחבת; תן לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
7
בעוד הבצק עולה, להכין ציפוי על ידי חימום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
8
מוסיפים בצל ורוזמרין ומבשלים 15 דקות או עד להשחמה. מסדרים בצל מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מפזרים 1/4 מלח ים כפית ופלפל אדום כתוש.
מרכיבים שתצטרך
חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררתחופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
10
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן