פוקצ'ה דו-קומתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קומותיים פוקצ'יאן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 379 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כיכרות לחם בצק, 1/2 כפיות עלי אורגנו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פאדג'קומותיים, טאקו כפול דקר, ו המבורגרים דו-קומתיים.
הוראות
מניחים 1 כיכר בצק מופשר בתבנית אפייה משומנת היטב 9 על ידי 13 אינץ'. לחץ ולמתוח בצק כדי למלא את המחבת באופן שווה. (אם הבצק הוא גמיש מדי, לתת לנוח כמה דקות למתוח שוב; לחזור לפי הצורך.)
פטה קראמבל בחתיכות באופן שווה על בצק.
מפזרים חצי רוזמרין אורגנו, ופלפל לפי הטעם.
על לוח מקומח קל, לגלגל או למתוח וללטף כיכר שנייה לתוך מלבן בערך את הצורה של המחבת.
הנח מעל פטה ובצק מכוסה עשב. למתוח את השכבה העליונה כדי לכסות לחלוטין את השכבה התחתונה. מכסים את המחבת בקלילות בניילון נצמד; נותנים לבצק לעלות במקום חם עד לכפול, 45 עד 60 דקות.
מברשת בצק עם שמן. עם האצבעות שלך, לחץ בעדינות על הבצק בכל מקום, ויוצרים גומות חן על פני השטח.
מפזרים רוזמרין הנותרים אורגנו.
אופים בתנור 400 עד הבצק משחימים היטב על הקצוות והתחתון (להרים עם מרית לבדוק), כ 45 דקות. (אם העליון מתחיל חום יותר מדי, להניח גיליון של נייר קל על גבי במהלך האפייה.) לשחרר את הקצוות מן הצדדים פאן ותחתון. הפעל פוקצ ' ה החוצה על מתלה, ואז להתהפך שוב כך הלחם הוא זקוף. מגניב במקצת.