פוקצ'ה ירקות
פוקצ'ה ירקות יכול להיות רק ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 12 מנות עם 125 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם קמח לחם, אורגנו, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 52%, וזה די טוב. מתכונים דומים: פוקצ'ה ירקות, פוקצ'ה ירקות וגבינה, ו פוקצ'ה ירקות בגריל.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, שמרים ומלח.
מוסיפים מים ושמן; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -4 דקות. מכסים ומניחים לנוח 15 דקות. בינתיים, בקערה, שלבו את העגבניות, הפטריות, הפלפל הירוק, הזיתים, הבצל, השמן, החומץ והתבלינים.
מעיל 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה עם תרסיס בישול; מפזרים קמח תירס. לחץ בצק לתבנית. דוקרים בצק בנדיבות בעזרת מזלג.
אופים בחום של 475 מעלות צלזיוס למשך 5 דקות או עד להשחמה קלה. מכסים בתערובת ירקות.
אופים 8-10 דקות יותר או עד שקצוות הקרום מזהיבים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
פוקצ ' ה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.