פוקצ'ה ממולאת פרושוטו חמה
המתכון חם פרושוטו ממולאים פוקצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפלים קלויים בבקבוק, פרושוטו, גבינת מונסטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פוקאצ'ה ממולאת בפרושוטו ופרובולון, פוקצ'ה עם אספרגוס, פרושוטו, ושמן כמהין, ו סלט עם פרושוטו & רוטב בלסמי חם (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לשניים אופקית, באמצעות סכין משונן. חצי לחם תחתון העליון עם prosciutto ו 3 החומרים הבאים.
טפטוף עם ויניגרט בלסמי; לכסות עם חצי לחם העליון. לעטוף בנייר אלומיניום; מניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד חם.
חותכים פוקצ ' ה לשש טריזים.
* 6 אונקיות של חזיר ניתן להחליף עבור prosciutto עבור בערך אותה כמות של קלוריות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.