פוקצ'ה עגבניות
עגבניות פוקצ'ה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר, מלח ים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פוקצ'ה עגבניות, פוקצ'ה עגבניות, ו עגבניות רוזמרין פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים (1 כפית מלח עבור מים 3 כוסות) בסיר כבד קטן ומבשל, חשוף, עד רק במכרז, 10 עד 15 דקות.
מסננים להתקרר מעט, ואז מחית עד חלקה.
מערבבים יחד מים חמים וסוכר בקערת המיקסר.
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מוסיפים תפוחי אדמה ושמן 1/4 כוס לשמרים ומכים עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד בשילוב, על 2 דקות.
הסר מצורף משוט לצרף וו בצק, ואז להכות 4 כוסות קמח 1 כף מלח ים במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, על 3 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
העברה למשטח משוריין היטב ללוש הנותרים 1/4 כוס קמח עם ידיים מקורנות קלות עד חלקה אלסטית, 8 עד 10 דקות. (הבצק עדיין יהיה רך ודביק מאוד.)
לגרד את הבצק לתוך קערה גדולה משומנת קלות לכסות קערה עם ניילון משומן.
תנו לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 2 עד 2 1/2 שעות. בנדיבות שמן 15 על 10 על ידי 1 אינץ תבנית אפייה.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש) ולהעביר למחבת אפייה, ואז בעדינות למתוח כדי לכסות כמה שיותר תחתית ככל האפשר (הבצק לא יכול להתאים בדיוק).
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשומן ומגבת מטבח ונותנים לעלייה במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש התחתון.
מסדרים עגבניות על פוקצ ' ה (לא חופפים), ואז מפזרים אורגנו ונותר 1/4 מלח ים כפית ורסס עם הנותרים 1/4 כוס שמן.
אופים עד המרכז הוא מוצק, העליון הוא זהב חיוור, והחלק התחתון הוא זהב (להרים לבדוק), 20 עד 25 דקות.
לשחרר פוקאצ ' ה מחבת עם מרית להחליק על מתלה כדי להתקרר מעט.
חותכים לחתיכות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
Focaccia הוא אכל הטוב ביותר ביום זה נעשה אבל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר, עטוף בנייר כסף, בשקית אטומה בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם, חשוף, בתנור 177° עד רק מחומם דרך, כ 10 דקות.