קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

פוקצ'ה עגבניות

פוקצ'ה עגבניות
עגבניות פוקצ'ה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר, מלח ים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו פוקצ'ה עגבניות, פוקצ'ה עגבניות, ו עגבניות רוזמרין פוקצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים (1 כפית מלח עבור מים 3 כוסות) בסיר כבד קטן ומבשל, חשוף, עד רק במכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים להתקרר מעט, ואז מחית עד חלקה.
3
מערבבים יחד מים חמים וסוכר בקערת המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים שמרים על תערובת ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מוסיפים תפוחי אדמה ושמן 1/4 כוס לשמרים ומכים עם מצורף ההנעה במהירות בינונית עד בשילוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הסר מצורף משוט לצרף וו בצק, ואז להכות 4 כוסות קמח 1 כף מלח ים במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב היטב, על 3 דקות. (הבצק יהיה רך ודביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
7
העברה למשטח משוריין היטב ללוש הנותרים 1/4 כוס קמח עם ידיים מקורנות קלות עד חלקה אלסטית, 8 עד 10 דקות. (הבצק עדיין יהיה רך ודביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
לגרד את הבצק לתוך קערה גדולה משומנת קלות לכסות קערה עם ניילון משומן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תנו לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 2 עד 2 1/2 שעות. בנדיבות שמן 15 על 10 על ידי 1 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
אגרוף למטה בצק (לא ללוש) ולהעביר למחבת אפייה, ואז בעדינות למתוח כדי לכסות כמה שיותר תחתית ככל האפשר (הבצק לא יכול להתאים בדיוק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשומן ומגבת מטבח ונותנים לעלייה במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מסדרים עגבניות על פוקצ ' ה (לא חופפים), ואז מפזרים אורגנו ונותר 1/4 מלח ים כפית ורסס עם הנותרים 1/4 כוס שמן.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
אופים עד המרכז הוא מוצק, העליון הוא זהב חיוור, והחלק התחתון הוא זהב (להרים לבדוק), 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
לשחרר פוקאצ ' ה מחבת עם מרית להחליק על מתלה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
חותכים לחתיכות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
Focaccia הוא אכל הטוב ביותר ביום זה נעשה אבל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר, עטוף בנייר כסף, בשקית אטומה בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם, חשוף, בתנור 177° עד רק מחומם דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®