קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

פוקצ'ה עגבניות מיובשות שמש

פוקצ'ה עגבניות מיובשות שמש
המתכון פוקצ'ה עגבניות מיובשות שמש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 456 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות מיובשות, קמח לחם, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. . נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מים, קמח, אבקת חלב, סוכר, מלח, חמאה או מרגרינה, עגבניות, ושמרים לתוך מכונת לחם בסדר הציע על ידי היצרן. הגדר כדי מחזור בצק, ולהפעיל את המכונה. הבצק יהיה 1/2 פאונד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
חמאהחמאה
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
כאשר מכונת הלחם סיימה את מחזור הבצק, להוציא את הבצק. ללוש במשך 1 דקה ביד.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
3
מניחים בקערה משומנת, והופכים כמה פעמים כדי לצפות את פני השטח של הבצק. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במשך 15 דקות במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
אבק 10 x 15 מגש אפייה אינץ ' עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מרדדים בצק כדי להתאים את המחבת. הפוך חריצים בבצק עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מברשת פני השטח העליון עם שמן, ולכסות עם מטלית לחה. אפשר לעלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
7
מפזרים פרמזן, רוזמרין, מלח שום, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מלח שוםמלח שום
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
רוזמריןרוזמרין
8
אופים ב 400 מעלות f (205 מעלות C) במשך 15 דקות, או עד השחמה יפה. מגניב מעט, לחתוך לריבועים להגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.