פוקצ'ה עם גבינה כחולה ודבש
זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, גבינה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו גבינה כחולה-פוקצ'ה בייקון, פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה או קערת העבודה של מערבל חשמלי להמיס שמרים בחלב.
מוסיפים סוכר וכוס 1 של הקמח.
מערבבים היטב ולתת לעמוד במקום חם על 15 דקות עבור השמרים כדי להפעיל.
מערבבים עוד 2 1/2 כוסות קמח לתערובת השמרים עם חיבור הוו בצק עד חלקה. עם ריצת המכונה, להוסיף 1 כוס קמח ללוש במשך 6 דקות. הפוך על לוח ולשים קלות בקמח 1/2 כוס הנותרים. הבצק צריך להישאר רטוב למדי כדי להבטיח לחם רך וקל. לעצב את הבצק לכדור ולשים אותו בקערה משומנת. מכסים במגבת לחה ומאפשרים לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת על 20 דקות.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. לחץ על הבצק באצבע כדי למתוח בעדינות את הבצק כדי להתאים למחבת, ולאחר מכן השתמש בפין מתגלגל כדי לשטח קלות.
שמן 11 על 17 אינץ ' תבנית אפייה עם 1/3 כוס שמן זית.
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה. באמצעות קצות האצבעות, לדחוף את הבצק לתוך מלבן.
לכסות ולתת לעלות שוב עד הוכפל, 30 עד 40 דקות.
כדי לאפות, מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הפוך חריצים בכל רחבי הבצק על ידי לחיצה עם קצות האצבעות להיזהר לא לנקב את כל הדרך דרך הבצק.
מברשת שמן זית על החלק העליון, מילוי הבארות.
מפזרים את המלח והרוזמרין על פני השטח.
אופים עד פריך על החלק התחתון וזהוב חום על גבי, על 30 עד 35 דקות.
חותכים לתוך טריזים, העליון עם גבינה כחולה מתפוררת ודבש.