קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות29
ציון בריאות6
מגזין

פוקצ'ה עם גבינה כחולה ודבש

פוקצ'ה עם גבינה כחולה ודבש
זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, גבינה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו גבינה כחולה-פוקצ'ה בייקון, פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה או קערת העבודה של מערבל חשמלי להמיס שמרים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים סוכר וכוס 1 של הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מערבבים היטב ולתת לעמוד במקום חם על 15 דקות עבור השמרים כדי להפעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מערבבים עוד 2 1/2 כוסות קמח לתערובת השמרים עם חיבור הוו בצק עד חלקה. עם ריצת המכונה, להוסיף 1 כוס קמח ללוש במשך 6 דקות. הפוך על לוח ולשים קלות בקמח 1/2 כוס הנותרים. הבצק צריך להישאר רטוב למדי כדי להבטיח לחם רך וקל. לעצב את הבצק לכדור ולשים אותו בקערה משומנת. מכסים במגבת לחה ומאפשרים לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. לחץ על הבצק באצבע כדי למתוח בעדינות את הבצק כדי להתאים למחבת, ולאחר מכן השתמש בפין מתגלגל כדי לשטח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
שמן 11 על 17 אינץ ' תבנית אפייה עם 1/3 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה. באמצעות קצות האצבעות, לדחוף את הבצק לתוך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
לכסות ולתת לעלות שוב עד הוכפל, 30 עד 40 דקות.
9
כדי לאפות, מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הפוך חריצים בכל רחבי הבצק על ידי לחיצה עם קצות האצבעות להיזהר לא לנקב את כל הדרך דרך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מברשת שמן זית על החלק העליון, מילוי הבארות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12
מפזרים את המלח והרוזמרין על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
אופים עד פריך על החלק התחתון וזהוב חום על גבי, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
חותכים לתוך טריזים, העליון עם גבינה כחולה מתפוררת ודבש.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים