זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, גבינה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו גבינה כחולה-פוקצ'ה בייקון, פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה או קערת העבודה של מערבל חשמלי להמיס שמרים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מערבבים היטב ולתת לעמוד במקום חם על 15 דקות עבור השמרים כדי להפעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מערבבים עוד 2 1/2 כוסות קמח לתערובת השמרים עם חיבור הוו בצק עד חלקה. עם ריצת המכונה, להוסיף 1 כוס קמח ללוש במשך 6 דקות. הפוך על לוח ולשים קלות בקמח 1/2 כוס הנותרים. הבצק צריך להישאר רטוב למדי כדי להבטיח לחם רך וקל. לעצב את הבצק לכדור ולשים אותו בקערה משומנת. מכסים במגבת לחה ומאפשרים לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת על 20 דקות.