קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

פוקצ'ה עם זיתים ורוזמרין

פוקצ'ה עם זיתים ורוזמרין

הוראות

1
מפזרים שמרים יבשים מעל; מערבבים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
3
מוסיפים 4 1/4 כוסות קמח ומלח לתערובת שמרים ומערבבים היטב (הבצק יהיה דביק). ללוש בצק על משטח מקומח עד חלק וגמיש, הוספת קמח יותר על ידי כפות אם הבצק הוא דביק, על 10 דקות. טופס בצק לכדור. שמן קערה גדולה; להוסיף בצק, פונה מעיל. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלות באזור חם עד להכפלה, כ-1/2 שעות. אגרוף למטה בצק; ללוש לתוך כדור ולחזור לאותה קערה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלות באזור חם עד להכפלה, כ-45 דקות או פחות
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מעיל 15x10 אינץ ' אפייה גיליון עם 1 כף שמן. אגרוף למטה בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
אגרוףאגרוף
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
העברה לגיליון מוכן. באמצעות קצות האצבעות, לחץ על הבצק למלבן 13x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
תן לבצק לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
טפטוף 2 כפות שמן על בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מפזרים זיתים ורוזמרין קצוץ באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
בואו לעליית הבצק שנחשפה באזור חם עד נפוחה, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
10
מחממים תנור ל 246°. לחץ על קצות האצבעות בכל רחבי הבצק, ויוצרים חריצים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
אופים לחם עד חום וקשוח, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
מגישים לחם חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
Serve bread warm or at room temperature.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)