קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con L'uva)

פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con L'uva)
פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con l' uva) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 230 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית איכותי, חצי קמח וחצי קמח, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו פוקצ'ה עם ענבים (Schiacciata con l' uva), Schiacciata עם ענבים, ו ענבים גראפה פוקצ'ה (Schiacciata קון l' uva) מתכון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים, יין, דבש, ומים חמים בקערה גדולה עד שמרים מומס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד מבעבע, כ -10 דקות.
3
מערבבים 1 כוס קמח (תערובת תהיה גבשושי). מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ומניחים לעלייה במקום חם עד להכפלה בתפזורת, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים שמן, 1 1/2 כוסות קמח, ומלח ים ומערבבים עד לקבלת הבצק הדביק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
ללוש בצק על משטח עבודה משוריין, בהדרגה להוסיף עד 1/2 כוס יותר קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד הבצק הוא חלק וגמיש אבל עדיין רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת והופכים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להפוך את הבצק על משטח העבודה ללוש מספר פעמים כדי לשחרר אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
חותכים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מרדדים חתיכת 1 של בצק, שמירה על חתיכה שנותרה מכוסה, עם מערוך מקומח קלות לתוך מלבן מחוספס 12 על ידי 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
מעבירים את הבצק למחבת אפייה משומנת קלות של 15 על 10 על 1 אינץ ' ומתמתחים בעדינות כדי לכסות ככל האפשר את התחתית (הבצק עלול לא להתאים בדיוק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
מפזרים חצי מענבים על בצק, ואז מפזרים ענבים עם סוכר 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12
מרדדים את חתיכת הבצק שנותרה באותו אופן ומניחים על גבי ענבים, מותחים בעדינות את הבצק כדי לכסות ענבים. מפזרים את הענבים הנותרים וסוכר 1/4 כוס על גבי ולחץ בעדינות לתוך הבצק. מחבת כיסוי עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אופים schiacciata באמצע התנור עד משחימים היטב ומוצקים באמצע, 40 עד 45 דקות. שחרר צדדים ותחתית של schiacciata עם מרית להחליק על מתלה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
מגישים בטמפרטורת החדר.
1
* יין וענבי קונקורד הם טעימים, אבל יש להם בורות גדולים בהשוואה לזני ענבים אחרים. להתנגד לפיתוי לבור אותם-קשה לעשות יותר מדי נוזל יפריש מהם לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)