פוקצ'ה תאנה ומסקרפונה
המתכון תאנה Mascarpone Focaccia יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, שמרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו קרוסטיני תאנה אפוי.
הוראות
ממיסים דבש ושמרים במים חמים 1/2 כוס בקערה גדולה; בואו לעמוד 10 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס מים הנותרים 2 כפות שמן; מערבבים עד מעורבב. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח 1/2 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף מספיק של 1/2 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מניחים בצק במחבת אפייה בגודל 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. בצק ללפיתה כדי להתאים למחבת. לכסות ולתת לעלות 30 דקות. לחשוף בצק. הפוך חריצים בחלק העליון של הבצק באמצעות הידית של כף עץ או קצות אצבעות. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק. כפית גושים קטנים של גבינה על בצק. מורחים בעדינות גבינה על בצק.
מפזרים תאנים באופן שווה על גבי גבינה.
טפטוף 1/2 כפית שמן על הבצק.
אופים ב 400 במשך 23 דקות או עד השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.