קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

פורטבלו בגריל וכריך פלפל אדום קלוי עם פיסטוק פסטו

פורטבלו בגריל וכריך פלפל אדום קלוי עם פיסטוק פסטו
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תרד, לחם, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גבינת עיזים צלויה וכריך פסטו פלפל אדום צלוי, נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, ו פלפל קלוי פיסטוק כוסברה פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברישים את הפטרייה עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2
צחצח את הגריל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
גריל פטריית פורטובלו עד מכרז, על 3-6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להרכיב כריך.