קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

פורטובלו בגריל במילוי פילאף אורז פראי-שקדים וויניגרט פלפל פיקילו

פורטובלו בגריל במילוי פילאף אורז פראי-שקדים וויניגרט פלפל פיקילו
אם יש לך כשעתיים ו-20 דקות לבלות במטבח, פורטובלו בגריל במילוי פילאף אורז פראי-שקדים וויניגרט פלפל פיקילו עשוי להיות מתכון צמחוני מעולה ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו. למנה זו יש 415 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.9 דולר למנה. המתכון הזה אהוב על 30 אוכלי אוכל וטבחים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש שום, שמן זית, דבש ויין. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83%. הציון הזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פורטובלו בגריל במילוי בויניגרט אורז-שקדים פראי וויניגרט פלפל פיקיו, פילאף אורז בר עם נבטי בריסל וויניגרט מרווה, וזיתים ירוקים במילוי פלפל פיקיו ואנשובי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מברישים את שני הצדדים של הפטריות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. כובעי גריל עד שהם מזהיבים משני הצדדים ורק מבושלים, 10 עד 12 דקות. ממלאים את הכובעים בפילאף אורז בר, מטפטפים את ויניגרט הפיקיו ומפזרים מלמעלה את השקדים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה או שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת בזרם איטישמן זית כתית מעולה או שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת בזרם איטי
ויניגרטויניגרט
חבילת ברוקולי קפוא ורוטב גבינהחבילת ברוקולי קפוא ורוטב גבינה
אורז בראורז בר
פלפל פיקילופלפל פיקילו
1/2 כוס שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק1/2 כוס שקדים קצוצים, קלויים** ראה הערת קוק
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מניחים אורז בר במסננת ושוטפים היטב במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
טחנת אגוז מוסקט טריטחנת אגוז מוסקט טרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מערבבים 3 כוסות מהציר והמים בסיר גדול עם כף מלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
טחנת אגוז מוסקט טריטחנת אגוז מוסקט טרי
1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2-1/2 כוסות ירקות בתערובת קליפורניה2-1/2 כוסות ירקות בתערובת קליפורניה
6
מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהגרגרים נפתחים ורכים מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מסננים היטב.
8
מחממים שמן במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזהאטריות ביצים רחבות במיוחד, מבושלות לפי הוראות האריזה
9
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
Hain מזונות מלח ים יודHain מזונות מלח ים יוד
10
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב1 כוס משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
11
מוסיפים את היין ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסיליפסטה ג'מלי או פסטה קיצור פוסילי
12
מוסיפים את אורז הבר המבושל, התימין, הרוזמרין ו-1/2 כוס הציר הנותרים ומתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם מתחממים ושילוב הטעמים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
שמן זית כתית מעולה או שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת בזרם איטישמן זית כתית מעולה או שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת בזרם איטי
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
1/2 כוס שמן זית יווני, בתוספת 2 כפות ללימון1/2 כוס שמן זית יווני, בתוספת 2 כפות ללימון
13
מסירים מהאש ומקפלים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (40 קוביות)חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (40 קוביות)
14
מערבבים בבלנדר פלפלים, בצל, שום, חומץ, דבש, חרדל ומלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומערבבים עד לקבלת אמולסיה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה או שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת בזרם איטישמן זית כתית מעולה או שמן צמחי, סיבוב אחד של המחבת בזרם איטי
שמנת חמוצה, גלגל העיןשמנת חמוצה, גלגל העין
2 כוסות פלפל אדום חתוך לקוביות2 כוסות פלפל אדום חתוך לקוביות
3 כוסות פטרוזיליה עלים שטוחים טריים3 כוסות פטרוזיליה עלים שטוחים טריים
1 כוס משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב1 כוס משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
2 לחמי חיטה מלאה בגודל 12 על 9 אינץ' או לחמי לבש רגילים2 לחמי חיטה מלאה בגודל 12 על 9 אינץ' או לחמי לבש רגילים
Hain מזונות מלח ים יודHain מזונות מלח ים יוד
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דקפטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
פיל פונדנטפיל פונדנט

מרכיבים

31דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים פרוסים, קלוייםשקדים פרוסים, קלויים8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1121 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס7201 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, בתוספת 1/2 כוסציר עוף, בתוספת 1/2 כוס12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2401 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2חתיכות טופי הית' ברקצוצים דק עלי רוזמרין טרייםקצוצים דק עלי רוזמרין טריים2חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1בצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק5פלפל פיקילו, קצוץפלפל פיקילו, קצוץ81 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכובעי פורטובלוכובעי פורטובלו1smallsבצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס8ציפורןשום קלוי, קלופיםשום קלוי, קלופים8שרימפס וורידיםמלחמלח8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי601 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4240דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "