פורטובלו בגריל ומוצרלה
פורטובלו בגריל ומוצרלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 108 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם פטריות פורטובלו, אורגנו, רוטב מרינרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו פטריות פורטבלו בגריל עם עגבניות ומוצרלה טרייה, פיצה פורטובלו עם מוצרלה טרייה, ו פורטובלו ממולאים בנקניק, תרד ומוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפטריות בשקית פלסטיק גדולה resealable עם רוטב סלט. חותם, ומרינדה לפחות 15 דקות.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מחממים את רוטב המרינרה בסיר על אש בינונית, וחמים.
מניחים את הפטריות על הגריל, ומבשלים 7 עד 10 דקות בכל צד, עד קלוי קלוי קלות.
מורחים את החלק התחתון של צלחת אפייה רדודה או צלחת תנור הוכחה עם רוטב מרינרה מספיק כדי לכסות את החלק התחתון.
מניחים פטריות בצד התחתון צלחת למעלה, העליון עם פלפלים ורוטב המרינרה הנותרים.
מניחים 2 פרוסות גבינה על כל פטריות, ומפזרים אורגנו ובזיליקום.
לצלות במשך 3 עד 5 דקות, או עד הגבינה נמסה.