פורטובלו ביצים אפויות
ביצים אפויות פורטובלו עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 225 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך תרד, גבינת עיזים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ביצים אפויות עם פורטובלו (HUEVOS CON PORTOBELLO), ביצי פורטובלו בנדיקט, ו ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות).
הוראות
הפעל את התנור לצלות. כובעי פטריות נקיים, ואם תרצה בכך, לגרד בקלילות את הזימים מתחת לכל כובע.
מברשת פטריות משני הצדדים עם שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את צד הזימים על תבנית ומבשלים כ 3-5 דקות.
הסר מהתנור. הפעל את התנור עד 177°. הפעל את הפטריות מצד גיל ולהתחיל לבנות. ראשית, מניחים את התרד לתוך הכובע בניית הצדדים ויצירת באר באמצע, במידת הצורך, כדי להכיל את הביצה.
מוסיפים קצת גבינת עיזים ושוברים בזהירות ביצה אחת לבאר של כל אחד מכובעי הפטריות. עכשיו למקם אותם בחזרה לתוך שלך 350°f תנור ואופים במשך 15 עד 17 דקות תלוי כמה טוב עשה או שמש בצד למעלה אתה אוהב את הביצים שלך.