בורגונדי בקר פורטובלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח מתובל, פלפל, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו פורטובלו בורגונדי בקר, הבשר שלי בורגונדי, ו בורגונדי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים למגבות נייר בעזרת כף מחוררת; מסננים. באותה מחבת, בשר בקר חום בשמן בקבוצות, הוספת שום לאצווה האחרונה; לבשל 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים.
6
העברה ל-4 קילו. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מערבבים לתוך סיר איטי. מערבבים בייקון שמור. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7-9 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת