פורטובלו וקטניות שעועית שחורות
המתכון Portobello ו Quesadillas שעועית שחורה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 308 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ויניגרט בלסמי, פימיאנטו, שעועית ללא מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו Portobello ו Quesadillas שעועית שחורה, קסדיות שעועית שחורה, ו קסדיות שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחסנית טורטיות; מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה. השאר במיקרוגל כדי להתחמם בעת הכנת מילוי.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף פטריות; לטגן 2 דקות או עד מכרז.
מוסיפים ויניגרט, שעועית, פימיאנטו; לבשל 1 עד 2 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב כל הזמן. תערובת שעועית מחית מעט עם מחית תפוחי אדמה.
כפית על תערובת שעועית 1/3 כוס על כל טורטייה.
מפזרים באופן שווה עם גבינה ובצל. מקפלים טורטיות לשניים.
לנגב מחבת עם מגבות נייר; לחמם על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים 2 קסדיות במחבת; מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד שזהב וגבינה נמס. חזור על הליך עם הנותרים 2 quesadillas.
חותכים כל quesadilla ל 3 טריזים.
מגישים מיד עם סלסה ושמנת חמוצה, אם תרצה.