פורטובלו ממולאים בנקניק, תרד ומוצרלה מעושנת
Portobello ממולא נקניק, תרד ומוצרלה מעושנת עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 774 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו המבורגרים פורטובלו עם ממרח פלפל קלוי ומוצרלה מעושנת, פטריות פורטובלו ממולאות בנקניקיות, ו פטריות ממולא נקניק פורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מברישים נקניקיות ופרוסות בצל עם שמן זית ומניחים על הגריל. מבשלים עד שחום מכל הצדדים.
מכניסים את הנקניק והבצל למחבת מטוגנת, מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מצטמצם לחלוטין. בעוד היין מצטמצם, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות.
מוסיפים את התרד, 1/2 כוס מים ועונה עם מלח ופלפל. מבשלים עד התרד נבול, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים ב 2 כפות של בזיליקום, 2 כפות של פטרוזיליה והגבינה ולתת להתקרר מעט.
מברישים את כובעי הפטריות משני הצדדים עם השמן הנותר ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הפטריות על הגריל, בצד העליון למטה ומבשלים עד חום זהוב, על 4 דקות.
הסר את הפטריות מן הגריל ומניח על משטח שטוח, צד כובע למטה. ממלאים את הפטריות בתערובת הנקניקיות וממלאים כל אחת עם כמה פרוסות עגבניות. מתבלים את העגבניות במלח ופלפל ומניחים על הגריל, מכסה למטה, סוגרים את המכסה ומבשלים עד שהפטרייה והמילוי מתחממים דרכה, הגבינה נמסה והעגבניות רכות, כ-5 דקות.
הסר לצלחת ומפזרים צמרות עם פטרוזיליה ובזיליקום הנותרים.