קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

פורטובלוס בגריל במילוי אורז בר-פילאף שקדים ויניגרט פלפל פיקילו

פורטובלוס בגריל במילוי אורז בר-פילאף שקדים ויניגרט פלפל פיקילו
מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם מלח, עלי רוזמרין, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו פילאף אורז בר עם נבטי בריסל ויניגרט מרווה, זיתים ירוקים במילוי פלפל פיקילו ואנשובי, ו פילאף אורז בר לבישול איטי עם בזיליקום, תירס ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מברישים את שני צידי הפטריות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים כובעים עד להזהבה משני הצדדים ופשוט מבושלים, 10 עד 12 דקות. ממלאים את הכובעים בפילאף אורז הבר, מזלפים את ויניגרט הפיקילו ומפזרים צמרות עם השקדים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
פטריותפטריות
אורז בראורז בר
פלפל פיקילופלפל פיקילו
שקדיםשקדים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים אורז בר במסננת ושוטפים היטב במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
שלב 3 כוסות מהציר והמים בסיר גדול עם כף מלח והביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהגרגירים נפתחים והם רכים מאוד, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
אורזאורז
7
מסננים היטב.
8
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
10
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
11
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
12
מוסיפים את אורז הבר המבושל, הטימין, הרוזמרין ושאר 1/2 כוס הציר ומתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהם מחוממים וטעמים משתלבים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
מלאימלאי
טימיןטימין
13
מסירים מהאש ומקפלים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
14
מערבבים פלפלים, בצל, שום, חומץ, דבש, חרדל ומלח ופלפל בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומערבבים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדלחרדל
פלפליםפלפלים
חומץחומץ
שוםשום
דבשדבש
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים פרוסים, קלוייםשקדים פרוסים, קלויים8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, בתוספת 1/2 כוסציר עוף, בתוספת 1/2 כוס12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2חתיכות טופי הית' ברקצוצים דק עלי רוזמרין טרייםקצוצים דק עלי רוזמרין טריים2חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1בצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק5פלפל פיקילו, קצוץפלפל פיקילו, קצוץ81 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכובעי פורטובלוכובעי פורטובלו1smallsבצל אדום, קצוץ גסבצל אדום, קצוץ גס8ציפורןשום קלוי, קלופיםשום קלוי, קלופים8שרימפס וורידיםמלחמלח8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #43551 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב