קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

פורטובלוס ממולא בצל

פורטובלוס ממולא בצל
פורטובלוס ממולא בצל דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 50%. מתכונים דומים: ממולאים פורטבלוס, ממולאים פורטבלוס, ו סרטן ממולא פורטובלוס.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הבצל, השום, הטימין ו -1 / 8 כפית מלח ופלפל ב -2 כפות שמן על אש בינונית למשך 15-20 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים יין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשני שליש, בערך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים תרד; מבשלים עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3
הסר וזורק גבעולים וזימים מפטריות. במחבת גדולה מבשלים פטריות בשמן שנותר על אש בינונית למשך 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים את יתרת המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
ממלאים פטריות בתערובת בצל; מכסים ומבשלים 5-7 דקות או סתם עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מפזרים גבינה; מכסים ומבשלים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל