פורטובלוס ממולא בצל דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 50%. מתכונים דומים: ממולאים פורטבלוס, ממולאים פורטבלוס, ו סרטן ממולא פורטובלוס.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הבצל, השום, הטימין ו -1 / 8 כפית מלח ופלפל ב -2 כפות שמן על אש בינונית למשך 15-20 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים יין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשני שליש, בערך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים תרד; מבשלים עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
הסר וזורק גבעולים וזימים מפטריות. במחבת גדולה מבשלים פטריות בשמן שנותר על אש בינונית למשך 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מפזרים את יתרת המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
5
ממלאים פטריות בתערובת בצל; מכסים ומבשלים 5-7 דקות או סתם עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
מפזרים גבינה; מכסים ומבשלים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.