פורטובלוס ממולא בצל
פורטובלוס ממולא בצל דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 50%. מתכונים דומים: ממולאים פורטבלוס, ממולאים פורטבלוס, ו סרטן ממולא פורטובלוס.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבצל, השום, הטימין ו -1 / 8 כפית מלח ופלפל ב -2 כפות שמן על אש בינונית למשך 15-20 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים יין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשני שליש, בערך 8-10 דקות.
מוסיפים תרד; מבשלים עד שהוא נבול.
הסר וזורק גבעולים וזימים מפטריות. במחבת גדולה מבשלים פטריות בשמן שנותר על אש בינונית למשך 2 דקות מכל צד.
מפזרים את יתרת המלח והפלפל.
ממלאים פטריות בתערובת בצל; מכסים ומבשלים 5-7 דקות או סתם עד שהפטריות רכות.
מפזרים גבינה; מכסים ומבשלים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.