קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

פורטוס גרנדוס

פורטוס גרנדוס
Porotos Granados יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 194 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, שיני שום, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Porotos Granados (תבשיל שעועית), ו Porotos Quebrados (שעועית ירוקה תבשיל דלעת) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול או תבשיל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת המטוגן בעדינות במשך כ 10 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את הפפריקה ו 1 כף של אורגנו. תבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
4
אם באמצעות שעועית יבשה, לנקז אותם לאחר השרייה ולהוסיף למחבת עם המניה עלה דפנה. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך כ 45 דקות, או עד השעועית הם מכרז לחלוטין (שעועית מיובשת להשתנות, ולפעמים זה יכול לקחת יותר משעה).
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
עלי דפנהעלי דפנה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הדלעת, מערבבים היטב ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, עד הדלעת היא רק מכרז, ולאחר מכן מוסיפים את השעועית הירוקה גרעינים תירס ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
סקוושסקווש
6
אם משתמשים בשעועית משומרת, מוסיפים את השעועית מנוקזת, שטופה, הדלעת, עלה דפנה, ומניה בו זמנית, ומבשלים עד הדלעת היא רק במכרז, 10 עד 15 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השעועית הירוקה וגרעיני תירס ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
גרעינים תירסגרעינים תירס
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
עלי דפנהעלי דפנה
סקוושסקווש
מלאימלאי
7
כדי לסיים, העונה היטב—אני משתמש על 1 כפית מלח והרבה פלפל. מערבבים את אורגנו הנותרים, לעזוב להתיישב במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
מלחמלח
8
יו פירנלי-וויטינגסטול (באנגלית: Hugh Fearnley-Whittingstall) הוא שדרן בריטי מפורסם, סופר, חקלאי, מחנך ופעיל למען מזון מיוצר באופן בר קיימא. הוא הסופר זוכה פרס ג ' יימס בירד לשבעה ספרים. יו הקים את חוות הקוטג ' של הנהר בדורסט, אנגליה בשנת 199
9
בקר www.rivercottage.net.