פורי שעועית לבנה עם ויניגרט שום וקרוטס
פורי שעועית לבנה עם ויניגרט שום וקרוטס הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לכם ליווי: בגט, שעועית כגון חיל הים, לחם כריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם שטוח בגריל עם שום שפשף פילה של בשר בקר, מחית שעועית לבנה ועגבניות מיובשות שמש, מחית שעועית לבנה, ו מחית שעועית לבנה על אנדיב.
הוראות
שום בלאנש בסיר קטן של מים רותחים 3 דקות, ואז לנקז דק קוצצים.
להעביר שום לקערה ולהקציף חרדל וחומץ.
הוסף 3 כפות שמן בזרם, לטאטא עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
להשרות שעועית במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה לפחות 8 שעות, ואז לנקז. שעועית מבושלת עם טימין במים מתוקים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בסיר 3-4 ליטר, מכוסה חלקית, עד רך מאוד, על 1 1/4 שעות (כמה שעועית תיפול). שמור 1 כוס בישול נוזלי שעועית לנקז, להשליך קורנית.
פירורי לחם לקערה גדולה ומערבבים בקרם. לאלץ שעועית דרך טחנת מזון ללחם רטוב, ואז מערבבים בשמן.
הוסף שמור בישול נוזלי 1 כף בכל פעם עבור עקביות להפיץ. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מגישים חמים עם ויניגרט כפית מעל פירה.
* שעועית יכולה לספוג עד 1 יום.* Purée עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה בניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לחמם על אש נמוכה, ערבוב.
הוסף מים במידת הצורך עבור עקביות התפשטות reseason עם מלח ופלפל.