פורל בגריל חריף
פורל בגריל חריף לוקח בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 72 גרם חלבון, 28 גרם שומן ובסך הכל 565 קלוריות. תמורת 8.3$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 1. המתכון הזה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אבקת צ'ילי, כמון טחון, פורל ושמן צמחי. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב, ידידותית ל-fodmap ותזונה שלמה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 97%. הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו פורל בגריל עם סלט רומיין בגריל, פורל לימון חריף ופורל מושחר עם קייל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כמה חתכים אלכסוניים עם סכין חדה בכל צד של הפורל.
מערבבים מיץ לימון, שמן צמחי, כמון, אבקת צ'ילי, פפריקה, פלפל שחור ומלח לעיסה בקערה קטנה; למרוח על דפנות הדג, לפזר אותו לתוך החתכים. מקררים פורל למשך שעה.
מחממים מראש גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה. מדחום גריל צריך לקרוא 400 מעלות F (205 מעלות צלזיוס). רססו חתיכת נייר אלומיניום גדולה מספיק כדי להחזיק את הדג בעזרת ספריי בישול והניחו אותו על הגריל.
מניחים פורל על פיסת נייר הכסף וצולים, הופכים פעם אחת, עד שהדג אטום והבשר מתקלף בקלות, כ-5 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור פורל. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. הרוזה של Segura Viudas Cava Brut עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![Segura Viudas Cava Brut Rose]()
Segura Viudas Cava Brut Rose
ניחוחות פירותיים צעירים של תות, דומדמניות אדומות ורימון מובילים לחך מרענן מלא בפרי דובדבן וחמיצות קלה. גימור רך בגב החך נותן איזון מקסים ונגיש לקאווה זו. תערובת: 90% Trepat; 10% גרנצ'ה