פורל חריף
אם יש לך על 15 דקות כדי לבלות במטבח, פורל חריף עשוי להיות עצום pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 406 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-192 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך מיץ לימון, שמן זית, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פורל בריזלינג, פורל עם עדשים, ו פורל עלום כולו.
הוראות
הניחו את הפילה, צד העור למטה, על מגש אפייה משומן.
מערבבים יחד את פירורי הלחם, חמאה, פטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ, וחצי הצנוברים. לפזר את התערובת בשכבה דקה על פילה, לטפטף עם השמן ולמקם מתחת לגריל במשך 5 דקות.
מפזרים על צנוברים הנותרים, ולאחר מכן לשרת עם פרוסות לימון וסלט תפוחי אדמה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פורל בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.