קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

פורל לימון

פורל לימון
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פילה טרוטה קשת, לימון, אבקת בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו פורל ברוטב לימון, פורל לימון חריף, ו לימון פורל Almondine (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, פלפל לימון, מלח, טימין, קאיין וחצי גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את מיץ הלימון ואת גרידת הלימון שנותרה בצלחת רדודה ומשרים פילה דגים במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. טובלים את פילה הטרוטה בתערובת הקמח כך ששני הצדדים מצופים. לנער את פילה עודף ומקום בשמן החם. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, עד חום זהוב ודגים ניתן flaked עם מזלג. זרוק את שאריות מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר בקצרה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקשטים כל מנה עם חתיכת לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט