פורל מוקפץ עם חמאת עירית לימון
מתכון זה מן האוכלרשת דורשת פילה פורל, מלח כשר ופלפל סדוק טרי, מיץ לימון, שאלוט. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 53 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 8%, וזה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: פורל עם פטרוזיליה וחמאת לימון, פורל פרפר בחמאת צלפים לימון, ו תפוחי אדמה חדשים עם לימון וחמאת עירית.
הוראות
מערבבים 3 כפות חמאה, גרידת הלימון, המיץ, שאלוט ו -2 כפות עירית עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את החמאה על חתיכה קטנה של ניילון נצמד ובעזרת שני קצוות הניילון מסובבים אותה ליצירת גליל. מצננים לפחות 30 דקות.
באמצעות פינצטה האף מחט, להסיר את כל העצמות מן הפורל. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית במחבת טפלון גדולה.
מפזרים את הפורל במלח ופלפל.
מניחים את הדג בצד העור כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות. הופכים ומבשלים עוד 3 דקות. בעזרת סכין חיתוך חדה, החלק את הסכין לחלק העבה ביותר של הדג. אם אתה לא מרגיש שום התנגדות, הדג שלך נעשה.
מעבירים את הדג לצלחות הגשה, מעליהם חמאה ומקשטים בעירית שנותרה.
ביוק: היופי של החמאה הזו הוא שאתה יכול להכין אותה כל מה שאתה רוצה. למה לא לנסות לימונים וצ ' ילי, לימון ונענע, רוזמרין, טימין ומרווה? הכל הולך כשאתה במטבח.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירה מצוינת עבור פורל. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרחים נוף לים רידג ' ן פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-67 דולר.
![פרחים נוף לים רידג ' ן פינו נואר]()
פרחים נוף לים רידג ' ן פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחים ופירות דומיננטי המורכב פטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים של ארז, פלפל אנגלי ואניס. את כל אשכול אלמנט מספק חריפות על חיך עם מרקם חלקרמזים למינרליות שמובילה לגימור מתמשך מונע חומצה.