פורל מטוגן במחבת
פאן טרוטה מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 1949 קלוריות, 197 גר' של חלבון, ו 99 גרם של שומן למנה. אם יש לך חמאה, פורל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת, פורל מטוגן במחבת, ו פורל מטוגן במחבת.
הוראות
יש לשטוף את הטרוטה מתחת למים זורמים קרים (או באגם ההר היפה/זרם שתפסת אותם).להתייבש.
מפזרים מלח ופלפל (אני לוקח שקית נעילה zip בחבילה שלי עם מלח/פלפל/אבקת שום מעורבב יחד).ממיסים את החמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני-גבוה.מעיל פורל בארוחת תירס ולנער את העודף.כאשר החמאה נמסה, מניחים את הטרוטה המצופה, הבשר בצד למטה, במחבת.מטגנים 4-5 דקות, ואז פונים ומטגנים 4-5 דקות או עד שהבשר הוא חום זהוב ומתקלף. (פורל עשוי להיות מתובל עם שום או אבקת בצל לפני הטיגון אם תרצה, אני גם לקחת לימון איתי לסחוט מעל).