קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פורל מטוגן במחבת

פורל מטוגן במחבת
פאן טרוטה מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 1949 קלוריות, 197 גר' של חלבון, ו 99 גרם של שומן למנה. אם יש לך חמאה, פורל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת, פורל מטוגן במחבת, ו פורל מטוגן במחבת.

הוראות

1
יש לשטוף את הטרוטה מתחת למים זורמים קרים (או באגם ההר היפה/זרם שתפסת אותם).להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מפזרים מלח ופלפל (אני לוקח שקית נעילה zip בחבילה שלי עם מלח/פלפל/אבקת שום מעורבב יחד).ממיסים את החמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני-גבוה.מעיל פורל בארוחת תירס ולנער את העודף.כאשר החמאה נמסה, מניחים את הטרוטה המצופה, הבשר בצד למטה, במחבת.מטגנים 4-5 דקות, ואז פונים ומטגנים 4-5 דקות או עד שהבשר הוא חום זהוב ומתקלף. (פורל עשוי להיות מתובל עם שום או אבקת בצל לפני הטיגון אם תרצה, אני גם לקחת לימון איתי לסחוט מעל).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
פורלפורל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'