פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן
פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 836 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, שמן צמחי, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו טרוטה מטוגנת עם שקדים ופטרוזיליה, פורל צרוב מחבת עם חמאת פקאן משחימה, ו פורל פקאן מצופה אפרסק-רוטב צ'ילה Habanero (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' (עדיף סגלגל) על אש נמוכה ולהסיר מחום.
מברשת עם חמאה מומסת בפנים ובחוץ ומתבלים עם 3/4 כפית מלח (סך הכל עבור שני הדגים). קמח תלולית על גיליון נייר שעווה, ואז לדלות כל דג בקמח מעיל לחלוטין, רועד מעל עודף.
מוסיפים שמן ו-2 כפות חמאה למחבת ומחממים על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים את שני הטרוטות, מתהפכים בעדינות פעם אחת באמצעות 2 מריות, עד חום זהוב וכמעט מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל (דגים ימשיכו לבשל כפי שהוא עומד).
מעבירים כל טרוטה לצלחת ומתחממים בתנור.
יוצקים שומן ממחבת ולנגב מחבת נקי. ממיסים הנותרים 1/2 מקל חמאה על חום נמוך בינוני, ואז לבשל פקאנים, ערבוב, עד ריחני וצל כהה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל, ונותר 1/4 כפית מלח, מחבת מתערבלת לשלב, ולהסיר מחום.
מוסיפים מיץ לימון, מחבת מתערבלת לשלב, וכפית על פורל.