פורל מטוגן עם סלט עשבי תיבול טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מטוגן במחבת עם סלט עשב טרי. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 735 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פלפל, עשבי תיבול, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פורל זרם טרי נתפס עם תפוחי אדמה מטוגנים ובצל, סלט טרוטה מעושן עם רוטב עשבי תיבול וחזרת, ו פורל מטוגן עם סלט לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים דגים עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
חום 1 כפית שמן במחבת יצוקה גדולה או לא מקל מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים דגים, צד העור למטה, למחבת; מבשלים 4 דקות או עד שהעור פריך. הפוך דגים מעל; לבשל 1 דקה או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מערבבים עשבי תיבול, הנותרים 2 כפיות שמן, מיץ, ו 1/8 כפית מלח בקערה בינונית; לזרוק בעדינות מעיל.