פורל מטוגן עם סלמון מעושן נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. אם יש לך פורל, סלמון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אורז מטוגן עם טרוטה מעושנת, מתכון סלואו סלמון מעושן, ו סלמון מעושן מטוגן ובייגל ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 15
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מפזרים בתוך כל טרוטה עם מלח (להשתמש על 1/2 כפית. סה " כ). ממלאים כל אחד בשכבה אחת של סלמון מעושן, ומתחלקים באופן שווה. בצלחת גדולה, רדודה, לשלב קמח תירס ונותר 1/2 כפית. מלח. להפוך את הדגים בקמח תירס כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים 2 כפות. שמן לתוך כל אחד משני 12-in. מחבתות, רצוי nonstick, ולחמם אותם על אש בינונית. (או לחמם מחבת גדולה מעל 2 מבערים.) לשים 3 דגים בכל מחבת ו מוקפץ, פונה פעם אחת, עד חום זהוב בחוץ כבר לא שקוף במרכז, 8 עד 9 דקות בסך הכל; להפחית את החום אם הדגים מתחילים לקבל חום מדי.
יוצקים 1 יותר כף. שמן למחבת 1 (או על מחבת) אם הוא יבש, ולאחר מכן להגדיר מעל חום בינוני גבוה. פלפלים מטוגנים במהירות עד שהם מתרככים ומשחימים קלות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס