פורל מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, סוכר חום, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 74 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: מטבל פורל מעושן, פורל מעושן, ו מטבל פורל מעושן.
הוראות
1
כדי להפוך את המלח: לשלב הראשון 6 מרכיבים (בצל - ג ' ינג ' ר) במעבד מזון פירה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים לתוך צלחת או מחבת כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את המרכיבים הנותרים (רוטב סויה-מייס) ומערבבים לשלב. מערבבים במים קרים (כ 2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
מייס קרקע
4
מוסיפים דגים לתערובת ומספיק מים כדי לכסות דגים. אם משתמשים בדגי סלמון גדולים מקררים במשך 2-3 ימים, אם משתמשים בדגים קטנים מקררים למשך 1 יום.להשרות שבבי היקורי לילה ב water.To הכן מעשן / ברביקיו: להכין ברביקיו על ידי עטיפת בריחים בצד אחד של הגריל (כ 30 עבור גריל גדול). להצית ולשרוף עד גחלים זוהרים ואפר אפור צורות.סט טפטוף מחבתות מול בריחים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב הודו, מחומם
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
הסר דגים ממי מלח ולנגב יבש.ערימת צ ' יפס היקורי על סנדלים. הגדר גריל העליון במקום וגחלים בצד מעל לטפטף מחבת עם שמן צמחי או תרסיס עם פאם.הגדר דגים על מחבת טפטוף לכסות ברביקיו, עוזב 1-2 פתחי אוורור פתוח כדי לאפשר עשן לברוח.עשן דגים עד פתיתי דגים עם מזלג על 8 דקות לכל קילו. עבור פורל סלמון גדול זה יכול לקחת עד 2 שעות אבל אם באמצעות דגים קטנים על 45-60 דקות. סביר להניח שתצטרך להוסיף גחלים אם בריחים מתחילים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריט
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר דגים למגש גדול ולתת מגניב. מכסים ומקררים עד 1 שעה לפני serving.To מקשטים: חסה נפרדת בזהירות באמצעות רק אלה שיוצרים כוס. קוצצים בצל ומניחים מסננת מצופה מגבת נייר להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
שלב את חמשת המרכיבים הראשונים (שמיר מייס) ומערבבים היטב. מערבבים את השמנת החמוצה ואת חזרת.