פורל מעושן ו-חזרת ממרח נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, פורל, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פורל מעושן עם שמנת חזרת, פורל מעושן וחזרת פטה, ו פורל מעושן התפשט.
Pulse גבינת שמנת ואת המרכיבים הבאים 8 במעבד מזון 7 עד 8 פעמים או עד בשילוב, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. מערבבים חתיכות פורל מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פורל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
העברה לצלחת הגשה.
4
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 2 ימים. אם קר, לתת לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
5
מגישים עם פרוסות תפוח, מקלות סלרי, קרקרים flatbread.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
לחם שטוח
לכריכה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6
מקשטים, אם תרצה.
7
סלמון מעושן וחזרת
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8
התפשטות: תחליף 2 (4-עוז.) חבילות סלמון מעושן, קצוץ דק, עבור פורל. צעד להשמיט להמשיך עם מתכון לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
גרעיני חמניות נוספים
פורל
9
טיפ המפלגה: לשמור פרוסים תפוחים או אגסים מ בראונינג על ידי זריקת אותם עם לימון סיד סודה. זה עובד בדיוק כמו מיץ לימון אבל בלי הטעם החמוץ. חומצת הלימון בסודה תשאיר את הפרי טרי.