פורל מעושן ופיטות בייקון
, המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עגבניות שרי, פיתות לחמים, חרדל מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פורל מעושן עטוף בבייקון עם טרגון, פורל ים עם סלט כרוב ובייקון פריך מעושן, ו חצילים מעושנים ופיטות עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד השחמה פריך, על 8 דקות.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר.
בקערה, מערבבים את המיונז עם שמנת חמוצה וחרדל ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הבייקון, פורל מעושן, עגבניות שרי, צ ' יפס ובצל ירוק וזורקים למעיל. כפית את הסלט לתוך הלחמים פיתה ומגישים.