קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות70
ציון בריאות19
מגזין

פורל מעושן עם שמנת ממולאת סלט חומץ מאלט

פורל מעושן עם שמנת ממולאת סלט חומץ מאלט
פורל מעושן עם שמנת ממולאת סלט חומץ מאלט הוא הר ד ' יצירה המגישה 70. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 87 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו ביצי פורל, מלח ופלפל כשר, חומץ מאלט ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. טוסט סלמון מעושן עם סירופ חומץ מאלט, תפוחי אדמה ממולאים בשמנת חמוצה ופורל מעושן, ו עוף חומץ מאלט דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את הטיגון ל -350 מעלות צלזיוס.
2
הכן את המעשן, באמצעות שבבי עץ, כך שהוא שומר על טמפרטורה של 150 עד 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים את פילה הפורל על מדפי העישון בצד העור כלפי מטה, מפרידים ביניהם ב-1/4 אינץ ' לפחות ומכניסים למעשן. כוונו את האש לפי הצורך ובשלו עד שהדג אטום, התכהה בצבעו ובעל רמת טעם העשן הרצויה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מסירים את העור והעצמות, מתקלפים לחתיכות גדולות ומניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
חותכים את התחתונים מהקרמים כך שהם ישבו שטוחים, וגרפו את הבשר המרכזי של כל אחד מהם.
6
מקציפים יחד את המיונז, החרדל, החומץ, השמיר, חזרת והבצל בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
יוצקים מעט מהרוטב על הפורל, מערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
8
מוסיפים עוד חזרת וחרדל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד שהם זהובים ופריכים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
מסננים על מגש סדינים מרופד במגבת נייר ומתבלים במלח. ממלאים את תפוחי האדמה בסלט הפורל, ומקשטים בענפי שמיר וביצי פורל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פורלפורל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פורל מעושן עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרחים נוף לים רכס האחוזה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 67 דולר.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.