פורל מעושן עם שמנת ממולאת סלט חומץ מאלט הוא הר ד ' יצירה המגישה 70. צופה בדמות שלך? למתכון ללא חלב ופסקאטרי זה יש 87 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו ביצי פורל, מלח ופלפל כשר, חומץ מאלט ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. טוסט סלמון מעושן עם סירופ חומץ מאלט, תפוחי אדמה ממולאים בשמנת חמוצה ופורל מעושן, ו עוף חומץ מאלט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את הטיגון ל -350 מעלות צלזיוס.
2
הכן את המעשן, באמצעות שבבי עץ, כך שהוא שומר על טמפרטורה של 150 עד 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
3
מניחים את פילה הפורל על מדפי העישון בצד העור כלפי מטה, מפרידים ביניהם ב-1/4 אינץ ' לפחות ומכניסים למעשן. כוונו את האש לפי הצורך ובשלו עד שהדג אטום, התכהה בצבעו ובעל רמת טעם העשן הרצויה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל
ממתק תמנון בריט
4
מסירים את העור והעצמות, מתקלפים לחתיכות גדולות ומניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
חותכים את התחתונים מהקרמים כך שהם ישבו שטוחים, וגרפו את הבשר המרכזי של כל אחד מהם.
6
מקציפים יחד את המיונז, החרדל, החומץ, השמיר, חזרת והבצל בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
פורל מעושן עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרחים נוף לים רכס האחוזה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 67 דולר.
פרחים סי וויו רידג ' אסטייט פינו נואר
צבע אדום עמוק עם שפת לבנים. ניחוחות הם פרחוניים ופירות דומיננטיים המורכבים מפטל ודובדבן בינג עם עדיןרמזים לארז, פלפל אנגלי ואניס. כל אלמנט האשכול מספק חריפות על החיך עם מרקם חלק ורמזים למינרליות שמובילים לסיום מתמשך מונע חומצה.