קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב

פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן, תפוחי אדמה, סלט אנדיב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 554 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לך פורל, תפוחי אדמה fingerling, endive, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, טרוטה מעושנת בחניתות Endive, ו חניתות Endive עם פורל מעושן.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את חלמון הביצה, חרדל, ומיץ לימון. לרסק את החלמון עם מזלג להקציף לשלב את החומרים. תוך לטאטא כל הזמן, יוצקים את השמן לאט מאוד כדי ליצור תחליב שמנת. מערבבים את גרידת לימון, חמוצים cornichon, וחצי צלפים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל..
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
אמולסיותאמולסיות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, מכסים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים, מתבלים את המים עד שהם טעימים כמו הים, ואז מביאים לרתיחה. מנמיכים את המים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
ניקוז.
4
מערבבים את הצלפים הנותרים, תפוחי אדמה, פורל, צלילות, שאלוט, ורוב עשבי תיבול בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הוסף מספיק רוטב כדי לייפות קלות את החומרים (ייתכן שנשאר קצת). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תל על צלחות לשרת עם עשבי תיבול הנותרים כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי