פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן, תפוחי אדמה, סלט אנדיב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 554 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לך פורל, תפוחי אדמה fingerling, endive, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, טרוטה מעושנת בחניתות Endive, ו חניתות Endive עם פורל מעושן.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את חלמון הביצה, חרדל, ומיץ לימון. לרסק את החלמון עם מזלג להקציף לשלב את החומרים. תוך לטאטא כל הזמן, יוצקים את השמן לאט מאוד כדי ליצור תחליב שמנת. מערבבים את גרידת לימון, חמוצים cornichon, וחצי צלפים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל..
בינתיים, מכסים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים, מתבלים את המים עד שהם טעימים כמו הים, ואז מביאים לרתיחה. מנמיכים את המים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כעשר דקות.
מערבבים את הצלפים הנותרים, תפוחי אדמה, פורל, צלילות, שאלוט, ורוב עשבי תיבול בקערה גדולה.
הוסף מספיק רוטב כדי לייפות קלות את החומרים (ייתכן שנשאר קצת). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תל על צלחות לשרת עם עשבי תיבול הנותרים כקישוט.