קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות76
מגזין

פורל עטוף בפנצ'טה

פורל עטוף בפנצ'טה
פורל עטוף Pancetta יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 80 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1027 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא שן שום, פורל, פריחה של בייקון מפוספס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מצוין. מתכונים דומים: פורל מעושן וסלט פנצ'טה, פורל עטוף בבייקון, ו פורל עטוף בבייקון.

הוראות

1
תנור חום 220c / מאוורר 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
חותכים חצי לימון ל 4 פרוסות דקות ומיץ את החצי השני. ציון כל דג 3 פעמים בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מניחים את הדג על מגש אפייה, הבקיע בצד, ומתבלים בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. ממלאים כל חלל דג בקורנית, זריפת שום ופרוסת לימון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
הנח את שאר הקורנית על גבי הדגים ומעל עם פרוסת לימון. לעטוף את הפנצ ' טה מסביב, מחזיק את הלימון ואת הקורנית במקום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
טפטוף עם 1 כף שמן זית ואופים במשך 20 דקות עד pancetta הוא זהב ואת הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
6
בעוד הדג מבשל, להרתיח את השעועית במחבת של מים מומלחים במשך 4-5 דקות עד רק מבושל עדיין תוסס.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מסננים וזורקים עם מיץ לימון, שמן זית ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
8
מגישים את הדג עם שעועית בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פורל עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.