פורל עם פטריות
פורל עם פטריות דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 521 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, קמח, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. נסו פורל עם פטריות (צוויטי), פורל אפוי עם שום ופטריות, ו פורל אפוי עם פטריות שיטאקי ועגבניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו פטריות ב -2 כפות חמאה עד שהן רכות. מערבבים פטרוזיליה.
מוציאים פטריות לפלטת הגשה; שמור על חום.
שלב קמח ומלח בכלי רדוד; מצפים פילה בתערובת קמח משני הצדדים.
מוסיפים למחבת 2 כפות חמאה. מבשלים פורל על אש בינונית 8-10 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג; מסדרים מעל פטריות.
לרוטב ממיסים את יתרת החמאה בסיר קטן. מערבבים בהדרגה שמנת ומיץ לימון. מביאים לרתיחה 3-4 דקות או עד להסמכה קלה תוך ערבוב מתמיד.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לפורל. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.