פורל עם שעועית ירוקה ושקדים
פורל עם שעועית ירוקה ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן קנולה, שעועית ירוקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב השקדים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אצטרובלים כקינוח. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וסלט גבינת עיזים עם שקדים, עוף מטוגן עם פטריות, שקדים ו Vert Haricots מוקפץ, ו סלט שעועית ירוקה.
הוראות
עם מספריים, לחתוך את הסנפיר הגבי לאורך הגב של כל דג. החזק כל סנפיר חזה (אחד הקרוב ביותר לראש) לחתוך ולזרוק את צלחת הזימים וסנפיר החזה. סובב את הדג על גבו ופתח אותו. החל בראש, לחתוך את דש הבטן בכל צד, יחד עם סנפיר האגן.
הסר את הזנב על ידי חיתוך על פני הדגים על סנטימטר מתחתית הזנב. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. הכן אמבט קרח. חסמו את הפיות במים הרותחים למשך 2 עד 6 דקות, או עד שהן בקושי רכות, עם נשיכה קלה שנותרה להן.
מסננים את השעועית ומעבירים לאמבט הקרח כדי להתקרר במהירות, ולאחר מכן לנקז שוב יבש על מגבות נייר.
מפזרים קלות את שני הצדדים של כל טרוטה במלח ופלפל. אם יש לך אותם, לחמם שני מחבתות nonstick 12 אינץ ' (מחבתות סגלגלות מיוחדות לעבוד הכי טוב עבור דגים) מעל חום בינוני גבוה. אם יש לך רק מחבת אחת, לבשל שני פורל ראשון, לכסות, ולשמור אותם במקום חם בזמן שאתה מבשל את השניים האחרונים. מעיל כל מחבת עם סרט אור של שמן קנולה.
הוסף את צד עור הטרוטה למטה ו sauté במשך כ 4 דקות בצד אחד בלבד. הדג עשוי עדיין להיראות לא מבושל בחלק העליון של הבשר, אבל החומרים החמים כי יהיה העליון אותם ישלים את הבישול.
בינתיים, לשים את השעועית במחבת sauté, להוסיף 2 כפות של החמאה ו 1/3 כוס מים, ומניחים על אש בינונית.
חום, ערבוב מדי פעם, עד המים התאדו ואת השעועית הם חמים מזוגגים עם חמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הסר את המחבת מהחום ולשמור על חום.
כאשר הדגים נעשים, לחתוך את הראשים ולהשליך, אם תרצה, ומניחים את הדגים על צלחות הגשה.
מסננים את השמן מאחד המחבתות ומחזירים את המחבת לחום.
מוסיפים את 8 כפות הנותרים חמאה וקורט של מלח למחבת החמה. כאשר החמאה מתחילה להשחים, מוסיפים את השקדים, מנענעים את המחבת לחום אותם באופן שווה. כאשר הם חום זהוב עשיר, מוסיפים את הפטרוזיליה ומיץ לימון.
בינתיים, לכסות כל פורל עם רבע מהשעועית.
כפית את החמאה הקצפת ושקדים על הפעלים haricots ומסביב לקצוות של הצלחות.