פורל פקאן מצופה
טרוטת פקאן מצופה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 291 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי פקאן, שמן זית, פאנקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו פורל פקאן מצופה, פורל פקאן מצופה אפרסק-רוטב צ'ילה Habanero, ו שיבולת שועל-טרוטה מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי פקאן במסוק מיני או מעבד מזון; דופק עד פקאן הם הקרקע דק.
לשלב פקאנים ופנקו בצלחת רדודה.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל. לדלות צמרות של דגים בתערובת אגוז, הקשה בעדינות לדבוק.
מניחים חצי דגים, צד breading למטה, במחבת; לבשל 4 דקות או עד השחמה. הפוך את הדגים; לבשל 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
הסר דגים מהמחבת; לכסות ולשמור חם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן ודגים שנותרו.