קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות84
מגזין

פורל צלוי שלם עם לימון ותימין

פורל צלוי שלם עם לימון ותימין
פורל צלוי שלם עם לימון ותימין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, שמן זית, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: טימין לימון טרוטה קשת, טרוטה צלויה עם שמיר ולימון, ו פורל שלם צלוי עם לימון ועשבי תיבול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. מתבלים את חלל הטרוטה במלח ופלפל, ומסדרים את גבעולי הקורנית ופרוסות לימון בשכבה זוגית.לקשור את הטרוטה לרוחב עם שתי חתיכות של חוט מטבח, על 2 אינץ ' זה מזה. אתה לא רוצה את החוט להיות חזק מדי או הפילה יישבר בעת הבישול. לשפשף את הטרוטה עם 1 כף. שמן, ולאחר מכן להעביר אותם גיליון אפייה foillined אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פורלפורל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים פורל, פונה פעם אחת, עד מבושל דרך וחום זהוב בצד החיצוני, כ -15 דקות.בינתיים, לטאטא את השמן שנותר עם מיץ בקערה קטנה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פורלפורל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את החוט מן הטרוטה, לחתוך את הפילה. שמור את הלימון והקורנית לקישוט, או להשאיר אותם על אחד הפילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
להעביר את הפילה לשרת צלחות, טפטוף עם לימון שמן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מקשטים עם פרוסות לימון ותימין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק