פורל צלוי שלם עם לימון ותימין
פורל צלוי שלם עם לימון ותימין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, שמן זית, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: טימין לימון טרוטה קשת, טרוטה צלויה עם שמיר ולימון, ו פורל שלם צלוי עם לימון ועשבי תיבול.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. מתבלים את חלל הטרוטה במלח ופלפל, ומסדרים את גבעולי הקורנית ופרוסות לימון בשכבה זוגית.לקשור את הטרוטה לרוחב עם שתי חתיכות של חוט מטבח, על 2 אינץ ' זה מזה. אתה לא רוצה את החוט להיות חזק מדי או הפילה יישבר בעת הבישול. לשפשף את הטרוטה עם 1 כף. שמן, ולאחר מכן להעביר אותם גיליון אפייה foillined אלומיניום.
אופים פורל, פונה פעם אחת, עד מבושל דרך וחום זהוב בצד החיצוני, כ -15 דקות.בינתיים, לטאטא את השמן שנותר עם מיץ בקערה קטנה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
הסר את החוט מן הטרוטה, לחתוך את הפילה. שמור את הלימון והקורנית לקישוט, או להשאיר אותם על אחד הפילה.
להעביר את הפילה לשרת צלחות, טפטוף עם לימון שמן לפני ההגשה.
מקשטים עם פרוסות לימון ותימין.