פורל קלוי עם לימון ואגוז-חמאה משחימה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורל צרוב מחבת עם חמאת פקאן משחימה, עוגיות בננה ואגוזי מלך עם ציפוי חמאה משחימה, ו עוגיות שוקולד צ'אנק חמאה ואגוזים משחימים.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-450F. מסדרים את צד עור הטרוטה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מפזרים 2 כפית. מלח ו-1 כפית. פלפל שווה על הטרוטה. בסיר קטן, להמיס את החמאה טפטוף 4 Tbs. של זה באופן שווה על פילה.
מפזרים את הטרוטה באופן שווה עם הפטרוזיליה והטרגון. מסדרים 3 פרוסות לימון על כל פילה. צולים עד הפילה להתקלף בקלות כאשר דקרו עם מזלג, 10 עד 12 דקות. בינתיים, להגדיר את הסיר עם שאר חמאה מומסת על חום בינוני. מבשלים עד השחמה קלה וריחני, 3 עד 5 דקות. מיד להסיר מן החום ומערבבים את האגוזים; לשמור על חם. כאשר הטרוטה נעשית, להשתמש מרית גדולה כדי להעביר את הפילה אל מישורי ארוחת ערב אם העור נדבק לסכל, להרים רק את הבשר. לסובב את חמאת האגוזים סביב ולאחר מכן כפית אותו על הטרוטה. הגשת הצעות
מגישים עם תפוחי אדמה אדומים תינוק חמאה השליכו עם שמיר טרי קצוץ.
בהתבסס על שש מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות