קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פורסלין אגנולוטי

פורסלין אגנולוטי
פורסלין אגנולוטי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מסקרפונה, קמח סולת, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו Agnolotti Bolognese, אגנולוטי דלעת, ו צ'סטנאט אנולוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת בצק הפסטה: במערבל, באמצעות מצורף וו בצק, לשלב את כל החומרים ומערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הסר את הבצק למשטח משוריין ולוש אותו עד שהוא חלק וגמיש מעט. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת לנוח במקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
חותכים את התירס את קלח ולהזמין כוס אחת לאחר כך. מחית את התירס שנותר בבלנדר עד חלקה ולהעביר אותו דרך tamis או chinois.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לטאטא את מחית התירס בקערה על דוד כפול עד שהוא מתחיל להתעבות. זה צריך להיות עקביות של בלילת עוגה. לקרר את מחית למטה ולהזמין 1 כוס למאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את מחית הנותרים עם פולנטה מבושל, מסקרפונה, וחמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פולנטה מוכנהפולנטה מוכנה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מניחים את התערובת בשקית מאפה עם קצה חצי אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
לגלגל את האגנולוטי, להפעיל את הפסטה דרך מכונת פסטה עד שהוא דק מספיק כדי לראות את קווי המתאר של היד שלך דרכו. גיליון הפסטה צריך להיות על 5 עד 6 אינץ ' רחב בערך 2 מטרים. צינור צינור של מילוי חצי אינץ ' לאורך הקצה התחתון של גיליון פסטה אורך הסדין. מקפלים את בצק הפסטה על המילוי כך שבצק הפסטה כעת מכסה את "הצינור"."
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
אנולוטיאנולוטי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6
מגלגלים את הצינור על עוד פעם אחת ואז לקצץ את הפסטה על החלק העליון עם חותך מאפה משאיר רבע אינץ'. החל בצד אחד של הפסטה "צינור", לצבוט את הצינור במרווחים של אינץ ' אחד כדי לאטום את הצדדים של אגנולוטי. לאחר מכן באמצעות חותך מאפה לחתוך את של agnolotti באמצע הצביטות להפריד ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
אנולוטיאנולוטי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
7
להניח את הפסטה על כדי לנקות פשתן ולאפשר להתייבש מעט, לסובב אותם מעת לעת. אם הם לא הולכים להיות מבושל מיד, למקם אותם במקפיא כדי לשמור עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1
מחממים את החמאה במחבת sauté ומבשלים את התירס לחתוך עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את שרימפס לבשל במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להוסיף את מחית התירס. בינתיים לבשל את הפסטה במים רותחים במהירות עד שהוא מתחיל לצוף אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
הסר את הפסטה למחבת עם שרימפס ותירס ולהוסיף את פורסלין. מבשלים 1 עד 2 דקות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את הפסטה בין 4 מנות ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פורסליןפורסלין
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי