קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פורסלין אגנולוטי

פורסלין אגנולוטי
פורסלין אגנולוטי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מסקרפונה, קמח סולת, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו Agnolotti Bolognese, אגנולוטי דלעת, ו צ'סטנאט אנולוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת בצק הפסטה: במערבל, באמצעות מצורף וו בצק, לשלב את כל החומרים ומערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הסר את הבצק למשטח משוריין ולוש אותו עד שהוא חלק וגמיש מעט. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת לנוח במקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
חותכים את התירס את קלח ולהזמין כוס אחת לאחר כך. מחית את התירס שנותר בבלנדר עד חלקה ולהעביר אותו דרך tamis או chinois.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לטאטא את מחית התירס בקערה על דוד כפול עד שהוא מתחיל להתעבות. זה צריך להיות עקביות של בלילת עוגה. לקרר את מחית למטה ולהזמין 1 כוס למאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את מחית הנותרים עם פולנטה מבושל, מסקרפונה, וחמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פולנטה מוכנהפולנטה מוכנה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מניחים את התערובת בשקית מאפה עם קצה חצי אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
לגלגל את האגנולוטי, להפעיל את הפסטה דרך מכונת פסטה עד שהוא דק מספיק כדי לראות את קווי המתאר של היד שלך דרכו. גיליון הפסטה צריך להיות על 5 עד 6 אינץ ' רחב בערך 2 מטרים. צינור צינור של מילוי חצי אינץ ' לאורך הקצה התחתון של גיליון פסטה אורך הסדין. מקפלים את בצק הפסטה על המילוי כך שבצק הפסטה כעת מכסה את "הצינור"."
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
אנולוטיאנולוטי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6
מגלגלים את הצינור על עוד פעם אחת ואז לקצץ את הפסטה על החלק העליון עם חותך מאפה משאיר רבע אינץ'. החל בצד אחד של הפסטה "צינור", לצבוט את הצינור במרווחים של אינץ ' אחד כדי לאטום את הצדדים של אגנולוטי. לאחר מכן באמצעות חותך מאפה לחתוך את של agnolotti באמצע הצביטות להפריד ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
אנולוטיאנולוטי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
7
להניח את הפסטה על כדי לנקות פשתן ולאפשר להתייבש מעט, לסובב אותם מעת לעת. אם הם לא הולכים להיות מבושל מיד, למקם אותם במקפיא כדי לשמור עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1
מחממים את החמאה במחבת sauté ומבשלים את התירס לחתוך עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את שרימפס לבשל במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להוסיף את מחית התירס. בינתיים לבשל את הפסטה במים רותחים במהירות עד שהוא מתחיל לצוף אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
הסר את הפסטה למחבת עם שרימפס ותירס ולהוסיף את פורסלין. מבשלים 1 עד 2 דקות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את הפסטה בין 4 מנות ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פורסליןפורסלין
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף