קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

פורצ'טה

פורצ'טה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פורצ'טה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בטן חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה.

הוראות

1
להשרות את כתף החזיר בשמן זית, שום, רוזמרין, מרווה. לימון, מלח ופלפל בשקית נעילה zip במקרר במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף חזירכתף חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
חותכים קווים אלכסוניים חצייה על פני הצד השמן של בטן החזיר.לרפא את הצד הבשר של בטן החזיר בסוכר החום, זרעי שומר, זרעי שמיר, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל, לעטוף פלסטיק ולתת לשבת במקרר לילה.משוך את כתף החזיר ואת הבטן מהמקרר שעה לפני שאתה מתכוון להתחיל צלייה.לעטוף את בטן החזיר סביב הכתף עם צד העור החוצה ולקשור את הכל עם קצבים חוט.צולים בתנור שחומם מראש 204° במשך 30 דקות ואז להפחית את הטמפרטורה ל250 ולהמשיך צלייה עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של140.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף חזירכתף חזיר
זרע שמירזרע שמיר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בטן חזירבטן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
תן פורצ ' טה לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף.