קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות56
מגזין

פורצ'טה

פורצ'טה
פורצ'טה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 1113 קלוריות, 98 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, מלח כשר, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה.

הוראות

1
הסר את העור מן החזיר, משאיר שכבה עבה של שומן. באמצעות סכין חיתוך 4 אינץ', לעשות חתכים בכל רחבי בשר חזיר על 1 אינץ ' זה מזה ועמוק כמו הלהב ילך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
במכתש, להלום את השום למשחה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים את הרוזמרין, 2 כפיות מלח כשר ואת זרעי השומר ואת פאונד עד מרוסק דק. מערבבים בשמן זית ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
באמצעות מקל אכילה, לדחוף 1/2 כפית של משחת השום עמוק לתוך כל חתך. לשפשף כל הדבק שנותר על כל בשר החזיר. הגדר את הצד שומן חזיר למעלה, באמצעות סכין, להבקיע את השומן 1/2 אינץ עמוק דפוס crosshatch. עוטפים את החזיר בפלסטיק ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הגדר את החזיר במחבת צלייה שבה הוא מתאים בנוחות ולהביא לטמפרטורת החדר. לשפשף את החזיר עם כמויות נדיבות של מלח ופלפל כשר. צולים את החזיר בתנור במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מסננים את מיצי פאן ושומן לתוך סיר קטן; לרפרף את השומן. החזירו את החזיר לתנור וצלו במשך 3 שעות, או עד שהוא מושח עמוקות והבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. כפית כל מיצי פאן ושומן לתוך סיר קטן ולרוקן שוב.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן לצלי לעמוד במשך 15 דקות.
10
מחממים את המיצים, מוסיפים קצת מים אם הטעם חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
חותכים את השומן הפריך מהחלק העליון של החזיר, ולאחר מכן לגלף את החזיר ומגישים עם שומן פריך ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי